High-Rise Romance in Bangkok-Centara Grand bij CentralWorld

Het vinden van accommodatie in Bangkok is niet moeilijk, maar kiezen waar te verblijven is. Je bent hier zo verwend. Maar als het comfort, voordeel en luxe is waar je naar op zoek bent, is de Centara Grand in CentralWorld de plek voor je Bangkok -romantiek!

BANGKOK – Stoomd, gek, spannende Bangkok. Mevrouw Romance en ik hou van deze stad. Het is een aanval op je zintuigen; De romantiek en het mysterie van elke laneway en markt. De geuren, bezienswaardigheden en trillingen van een metropool die met het leven stijgen.

Maar als het allemaal een beetje te veel wordt, houden we er ook van om ergens mee terug te trekken. Ergens gemakkelijk om te komen en comfortabel, maar ergens dat nog steeds een deel van de magie van Bangkok mogelijk maakt.

De Centara Grand in CentralWorld is precies het soort plek dat we bedoelen. En er is een extra voordeel dat de Bar Red Sky op het dak een van onze oude favorieten hier in Bangkok is.

De Centara Grand in CentralWorld

Plaats

Je kunt niet echt beter worden dan waar de Centara Grand is. Het ligt bovenop een winkelcentrum met alle gemakken die u kunt wensen-er is hier zelfs een food court van wereldklasse als u genoeg lokaal eten hebt gehad.

Maar het beste zijn in het hart van het modedistrict impliceert dat dit hotel gemakkelijk te bereiken is via het openbaar vervoer en taxi, en de verhoogde voetgangers Skyway -baan gaat het beste voorbij het hotel.

Het beste van alles is dat het hoofdstation van de BTS Sky Train Siam net op straat is. Vanaf hier kunt u contact maken met zo talloze andere delen van de stad zonder zich zorgen te maken over het vreselijke verkeer hier.

Kamers

Kamers in de centara zijn ruim en high-end met enorme bedden die groter zijn dan ze lang zijn, en royale badkamersuites.

Met meer dan 500 kamers is er een enorm scala aan niveaus van kamers en suites hier – en zelfs de kleinste kamers zijn groot en hebben een uitstekend uitzicht over de stad.

Zoals bij alle grote Bangkok -hotels, raden we aan om ook naar het uitvoerende niveau te upgraden. De extra’s die je krijgt voor een beetje veel meer geld, maken je verblijf zoveel beter.

Dingen zoals volledig gratis wifi, executive lounge toegang voor privé-check-in en check-out, een apart ontbijtbuffet op de 51e verdieping (met een zelf-pour Bloody Mary Station!), Verlagende uurdranken en snacks zetten de nagellak gewoon op ons verblijf.

Faciliteiten

Samen met alle typische dingen die je in een groot hotel zou verwachten, hielden we echt van het zwembadcomplex op de 26e verdieping. De Infinity Edge leidt ertoe om uit te kijken over de steeds groter wordende skyline van Bangkok, en de bar hier serveert een aantal geweldige cocktails en snacks.

De MedSpa van de Centara Grand – MedSpa Cenvaree – biedt heel veel verschillende ontspanningspakketten die de moeite waard zijn om naar te kijken. Het is tenslotte geen reis naar Thailand als je geen massage krijgt! Ze hebben ook de massagebehandelingen van koppels, wat inhoudt dat jullie allebei in dezelfde kamer zijn. Je kunt allebei verschillende behandelingen krijgen, die we leuk vonden.

Mevrouw Romance had de SPA’s 90 minuten kenmerkende organische gezichtstherapie en ik had hun opmerkelijke kenmerkende zoutpotspiermeltermassage, die potten vol met heet rotszout gebruikt. Beide behandelingen kosten rond de AU $ 100 -markering elk en waren goddelijk.

We waren ook verbaasd over de ontbijtopties hier. Het ontbijtbuffet in de Executive Lounge is behoorlijk goed, maar het is slechts een klein monster van wat je kunt vinden in de hoofdontbijtzaal in het Wereldrestaurant – hoewel de dingen daar een beetje gek worden!

Het eten

De voedselopties bij de Centara Grand maken het praktisch moeilijk om het hotel te verlaten. Je hebt het World Restaurant, dat elke avond verschillende specials biedt – zoals de knoedel Yum Cha waar we naartoe gingen.

Over de hal in Ginger kun je een mix van verschillende Aziatische smaken vinden – en een geweldig aquarium onder de bar vol tropische vis. Dit is een prachtig ontwikkeld en gedecoreerd restaurant dat mensen uit de hele stad komen.

Beneden in de lobby bij de hoofdreceptie is Zing, een café in Europese stijl dat taarten en gebakjes serveert, allemaal ter plaatse gemaakt door bakkers van het hotel. Geweldig!

Maar het zijn de top drie niveaus van het hotel die echt ons hart hebben.

We werden jaren geleden eigenlijk verliefd op dit hotel zonder het te weten; Aan de top van de Centara Grand staat Red Sky-de bar op het dak die onze liefdesaffaire begon met cocktails op grote hoogte.

Vanaf hier heb je een aantal van de beste uitzichten over de stad. We houden van Red Sky en komen hier elke keer dat we in Bangkok zijn. Er zijn nogal wat bars op het dak in deze stad, maar we hebben deze altijd het leukst gevonden.

Het is privé maar comfortabel, je bent hier nergens over het hoofd gezien, maar je zelf verwaarloost een van ‘s werelds grootste steden met 360 graden uitzicht vanaf de 55e verdieping.

Uno Mas Restaurant op de 53e en 54e verdieping van Centara Grand is niet iets dat je zou verwachten in Thailand. Nog veel meer een verrassing is om te ontdekken hoe populair het is. Met alle opmerkelijke Thaise voedselopties die u mogelijk kunt bedenken in de stad hieronder, waarom zou iemand dan voor Spaans kiezen?

Simpel gezegd: omdatHet is bloedig prachtig.

Het veelgeprezen en bekroonde voedsel is het geesteskind van de in Catalaanse geboren hoofdchef Joan Tanya Dot. Hij en zijn team creëren enkele van de meest verbazingwekkende Spaanse eten die we ooit hebben geproefd.

Het prachtige eten, in combinatie met het opvallende uitzicht op de stad ‘s nachts, zorgt voor een zeer romantische en memorabele avond.

De nadelen

Ik denk dat het vrij duidelijk is om te zien dat we ons verrukt in onze tijd hier bij de Centara Grand. Het is een prachtig hotel, goed gelegen en goed onderhouden. Maar we zouden het schuld geven om ook niet op de minpunten te wijzen. Ze impliceren echter geen dealbreakers – slechts observaties.

Het is lastig om je weg in en uit te vinden. Er zijn hier drie recepties! En de begane grond is een apart congrescentrum, dat dingen veel verwarrender maakt.

Bovendien staat het hotel bovenop een winkelcentrum ‘CentralWorld’, dus wanneer u het hotel verlaat, bevindt u zich in een ander groot gebouw vol verleidelijke winkels.

Er is een groot risico dat u nooit het hotel of Centralworld hoeft te verlaten. Restaurants, winkels, voedselbanen, zwembaden, spa’s … er is hier alles wat je nodig hebt. Je moet jezelf dwingen om de vochtigheid en de hectische puinhoop van de stad in te gaan.

Vanwege de locatie, de grootte en het congrescentrum waar het aan is gehecht, heeft de Centara Grand veel mensen hier op zaken. Het is geen kritiek, maar met zo veel mensen hier voor werk impliceert dat de vakantie -sfeer een beetje wordt verdund.

De Centara Grand is een geweldig hotel om uw reis in Thailand te beginnen. Om een ​​plek te hebben om een ​​stadspauze te hebben en voor een basis om deze geweldige stad te verkennen, kun je niet fout gaan.

Heeft u een voorkeurshotel in Bangkok? Waar kijk je naar in een stadshotel? Vertel het ons in de reacties!

Afbeeldingen van MRS Romance met behulp van een OM-D E-M5 Mark II Olympus-camera. We verbleven als gasten van Centara Grand.