Road Trip Essentials

We zijn roadtrip in alle seizoenen en alle regio’s van het land. Meer dan vele duizenden kilometers en honderden roadtrips zijn hier een paar road trip -essentials die we altijd ergens in de auto hebben ingepakt.

LED -koplamp
LED -koplampen zijn beter dan zaklampen om twee redenen: 1. U hoeft geen extra batterijen te dragen of zich zorgen te maken dat uw batterijen hun lading verliezen bij kouder weer. 2. Koplampen zijn handsfree, zodat u andere dingen kunt doen, zoals signaal om hulp of werk onder de motorkap van uw auto. We vinden deze leuk van Black Diamond en gebruiken hem ook tijdens het kamperen en trick-or-treat met de kinderen:

Black Diamond Spot Headlamp, mat zwart

Opvouwbaar hulpprogramma schep
Utility -schoppen zijn duidelijk van pas als je uit een sneeuwbank moet graven. Afgelopen zomer zag ik een minibus vast komen te zitten op het strand terwijl vloed binnen rolde. Ik heb nog nooit zoveel zandemmeractie in mijn hele leven gezien; Een sneeuwschop zou de klus hebben gedaan met veel minder achterste spanning. Je hebt niets bijzonders nodig, dit aluminiummodel zal de klus klaren:

AAA 4005 Blue Aluminium Sport Utility Shovel

Roadflares
Net als de zaklamp worden Old School Road -fakkels nu aangedreven door LED -technologie (maar houden nog steeds een butaan lichter of pakket wedstrijden in je handschoenenkastje). Je weet nooit wanneer je ‘s nachts kapot gaat of op een haarspeldbeurt en wegvlammen kunnen gemakkelijk levens redden. Deze jongens kosten minder dan $ 10 en komen met hun eigen opslagcase:

Life Gear Led Emergency Road Flare 3-Pack met magnetische bases

EHBO doos
Met drie kinderen graaf ik altijd in de EHBO -kit in onze auto. Het is duidelijk dat de bandhulpmiddelen aanvullen terwijl je ze gebruikt. Ik raad een kit aan met een schaar en zoutoplossing aan, omdat ik beide items meer dan eens heb gebruikt. Coleman is een respectabel merk; Houd deze handig voor kampeerreizen, voetbalwedstrijden, enz.:

Coleman Expedition EHBO-kit (205-delige), rood

Auto -brandblusser
We hebben allemaal genoeg Hollywood -films gezien om te begrijpen dat auto’s ontvlambare objecten zijn. Een compacte auto -brandblusser is nooit een slecht idee, vooral op geïsoleerde wegen of omstandigheden waar bosbranden mogelijk milieuvriendelijk zijn. Kiddie is een geweldig merk:

KID21006287 – KIDDE FX511 AUTOMOBILE FIREINGEN

Veilige reizen!

Verwant

Fouten om te vermijden bij het gaan op een familie -roadtrips zijn een van de meest populaire familievakanties om te nemen. Of je nu een weekend gaat of van plan bent om op lange termijn te reizen, het is een geweldige manier om te verkennen. Met de Covid-19-pandemie zijn roadtrips nog populairder dan normaal geworden vanwege een verscheidenheid aan …
7 juni 2022in “Guestpost”

De beste Europese winterwegreizen zijn zoveel redenen waarom je op een winterwegreis moet gaan. Van de mogelijkheid om het rijden in een echt winterwonderland te ervaren tot koopjes en kortingen buiten het seizoen, u kunt beginnen met zich af te vragen wat de beste Europese winterwegreis is. Gelukkig, op je winterweg gaan …
17 december 2017 in “Europa”

Top 5 comfortabele gebruikte auto’s die u kunt krijgen voor een gezinswegtocht, u zou op een cross-country roadtrip gaan, welke auto zou u met u meenemen? Als je het ons vraagt, nemen we een Toyota Camry. Waarom? Simpel gezegd, geen sedan op de markt is een betere combinatie van comfort, betrouwbaarheid, brandstofverbruik en passende prijzen dan dit …
24 februari 2021in “Guestpost”