Foto -essay: Gorgeous Rockport, Massachusetts

Avontuurlijke Kate bestaat uit gelieerde links. Als u met deze links een aankoop doet, zal ik een compensatie maken zonder extra kosten voor u. Bedankt!

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail

Rockport, Massachusetts, ligt op het idee van Cape Ann in de noordoostelijke hoek van Massachusetts. Omringd door water aan drie kanten, is het geen verrassing dat Rockport een van de typische visserssteden van New England is.

Tegenwoordig is Rockport nog steeds huis voor vissers, maar je zult ook een aantal artiesten ontdekken. Galerijen, winkels en restaurants vullen verhalenboekachtige gebieden zoals Bearskin Neck, waar je een beste foto onder elke hoek ontdekt.

Hoewel in de loop der jaren veel films zijn gefilmd in Rockport, werd de stad een directe ster op het enorme scherm als het fictieve Alaska Hamlet – evenals huis voor Betty White! – In het voorstel.

Rockport is een eenvoudige dagtocht vanuit Boston: The Commuter Rail neemt je over iets meer dan een uur van North Station naar Central Rockport!

Als je niet voldoende kleine steden in New England als Rockport kunt krijgen, zijn er nog veel meer! Sommige van mijn favorieten zijn Portsmouth, New Hampshire; Ogunquit, Maine; en Newburyport, Massachusetts.

Ontvang e -mailupdates van Katenever, mis een bericht. Afmelden op elk moment!

Voornaam
Laatste naam Namelast
Uw e -mail uw e -mail
Indienen

Delen op Twitter
Delen op Facebook
Deel op Pinterest
Deel op e -mail