5 redenen waarom Albus Hotel geweldig is voor koppels met een budget in Amsterdam in 2019

bijgewerkt in april 2019

Wie zegt dat je zoveel moet uitgeven aan accommodatie in Amsterdam? Als u van plan bent om voor de hele reis in uw hotel te blijven, ga dan iets extreem goddelijks boeken. Maar als u het grootste deel van uw tijd buiten doorbrengt, kunt u economische hotels vinden die u nog steeds die uitstekende service geven die vergelijkbaar is met die van de duurdere eigenschappen.

Gelukkig voor ons hebben we een budgethotel in Amsterdam ervaren. Het is een van de hotels waar we verbleven toen we onze huwelijksreis hadden gestopt. Als u niet bekend bent met het Albus Hotel, is dit de perfecte post om te weten waarom we dit aanbevelen voor zuinige – reizigers.

Controleer de kamerprijzen van Albus Hotel in Amsterdam op hun

Eigen website | Booking.com | Agoda | Expedia | Tripadvisor

Inhoudsopgave

1. Moeilijk te verslaan locatie
2. Personeel is waardevol en meegaand
3. Bedden zijn comfortabel
4. Geweldig ontbijt om uw dag te voeden
5. Modern en hip

1. Moeilijk te verslaan locatie

Wanneer u met een budget reist, zou u altijd op zoek zijn naar hotels die lage tarieven bieden. Dat is vrij logisch, toch? Sommigen van ons zijn echter te enthousiast om economische hotels te boeken zonder de locatie te overwegen. Typisch meer dan niet, deze hotels zijn verre van het stadscentrum of in vestigingen zoals restaurants. en wat betekend dat? Het betekent dat je meer geld moet oplossen voor transportkosten alleen om de prachtige plekken te zien en gewoon gewoon lokale maaltijden te eten.

Maar goed dat Albus Hotel in Amsterdam niet een van die moeilijk te bereiken hotels is. Het is strategisch gelegen in het stadscentrum waar u een aantal instellingen kunt vinden.

Als je hier blijft, is het niet alleen het geld dat je bespaart. Je bespaart ook energie en tijd die je kunt gebruiken om meer bezienswaardigheden en musea te zien. Voor reizende paren die het beste van Amsterdam willen zien maar werken aan een klein budget, is dit vrijwel ideaal.

Wil je de bloemenmarkt en het Rembrandt Square zien? Dat is gemakkelijk als je in Albus verblijft, want dit zijn slechts 3 – minuten lopen van het pand. Het is ook een geweldige plek om te verblijven als je wilt gaan winkelen of misschien het nachtleven in de stad wilt zien.

Wat kunt u nog meer vinden in de buurt van Albus Hotel?

Dam Square

Centraal Station

Tram halte

Parkeergarage in de buurt

2. Personeel is waardevol en meegaand

Je denkt misschien dat het boeken in een budgethotel gelijk is aan het hebben van horrorverhalen of nachtmerries van het personeel. Ik kon het je niet kwalijk nemen dat je dat gevoel hebt. Ik heb soortgelijke verhalen van vrienden gehoord en we ervaren nog steeds dat – af en toe. Albus Hotel in Amsterdam zal dat echter zeker bewijzen. Zelfs als u niet zo veel betaalt voor uw verblijf, krijgt u nog steeds dezelfde echte glimlach van hun mensen. Je kunt vragen stellen over welke toeristische of niet -toeristische plekken om uit te checken en ze zullen je professioneel beantwoorden. Dus als u een doe -het -zelf -tour wilt hebben gezien uw krap budget, kunt u eenvoudig tips en aanbevelingen van het personeel vragen en bent u klaar om te gaan.

3. Bedden zijn comfortabel

Als je het nog steeds niet hebt gemerkt, verplaatsen we veel. Laat me de nadruk leggen op ‘veel’! ? Hoewel ik nog steeds geniet van lange roadtrips en treinritten vanwege het prachtige uitzicht, zou ik er altijd naar uitkijken om na elke reis een comfortabel bed te hebben. Let wel, zitten (soms slapen) in treinen is geen gemakkelijke prestatie, dus ik wens altijd een lekker bed aan het einde van de dag. Dat is vrijwel mijn beloning om te overleven.

Probeer aan de filmscènes te denken waar de acteurs gewoon uitputting in hun bed zouden duiken. Geloof me, dat zou ik graag willen doen elke keer dat we inchecken bij geweldige hotels, en het zien van het bed in Albus maakte die drang nog sterker. Maar ik moest het beheersen, zodat ik eerst fatsoenlijke foto’s van de kamer kan maken voor het plaatsen van sociale media. ? De waarheid wordt verteld, ons bed zou er meestal uitzien alsof het een tornado overtrof nadat we foto’s hebben gemaakt!

Wat is iets anders dat ik leuk vind aan Albus? Hun kussens. Deze zijn zo donzig en knuffelbaar. Maar goed dat we op onze huwelijksreis zijn, anders zou ik mijn kussens knuffelen in plaats van mijn man. Grap!

Persoonlijk ben ik niet specifiek met de ruimte van de hotelkamers, aangezien het alleen ik en Jon zijn die reizen. Hoewel ik Albus zou beschouwen als een behoorlijke kamers die variëren van 18 tot 80 vierkante meter. Nogmaals, ik ben meer achter de matras. Trouwens, we verblijven zelden in onze hotelkamers omdat we altijd moeten drukken en zien wat er buiten is.

4. Geweldig ontbijt om uw dag te voeden

Wat is het volgende beste ding na een geweldige slaap – in een zeer comfortabel bed – omringd door even comfortabele kussens? Ik zou het ontbijt zeggen.

Heb je enkele van mijn foto’s van onze vorige reizen gezien? Ik ben nogal een ‘ontbijtpersoon’. Ik bedoel, hoe kun je knapperige bacons en andere ochtendwetsels weerstaan? In Albus Hotel kun je dat dromerige ontbijt krijgen waardoor je je nachtmerries vergeten (maar ik weet zeker dat je er geen hebt als je hier verblijft).null