Activiteiten bij Smuggler’s Notch Resort, Vermont

Precies precies een jaar geleden, ik deelde de eerste reis van onze familie naar Smuggler’s Notch Resort in Vermont. We hebben vorig jaar zoveel verrukt dat we dit jaar opnieuw zijn teruggekeerd. En om het plezier te verdubbelen, hebben we een ander gezin uitgenodigd om met ons mee te doen.

Beide families zien er zo uit: een vader die een deskundige skiër is, twee kinderen die op weg zijn om deskundige skiërs te worden, en een moeder die niet helemaal comfortabel is op ski’s, zelfs op het “konijntje” van “Bunny Hills”.

Ik denk dat er veel van ons zijn – mensen die nooit als kinderen skieden, niet bijzonder atletisch zijn en misschien het idee vinden om een ​​gezinsvakantie door te brengen in een skigebied een ontmoediging. Maar dit is waarom ik van dit skigebied hou, ook al classificeer ik mezelf niet als een skiër:

Beginnerslessen voor volwassenen

Denk je aan dat alleen kinderen beginners skilessen volgen? Niet zo! Er zijn veel lessen beschikbaar voor volwassenen bij Smuggler’s Notch. Ik volgde een ski -les van niveau 3, terwijl mijn vriendin een niveau 1 snowboardles volgde. Een groepsles loopt 2 uur en laat je je zelfvertrouwen en vaardigheidsniveau verhogen, terwijl je ook de kans krijgt om mensen uit heel Noord -Amerika te ontmoeten. Alles voor de kosten van $ 75.

Sneeuwschoen

Weet je niet zeker of je zelfs op een heuvel wilt komen? Dan kun je het veel meer platte terrein van een sneeuwschoenpad kiezen. Draag gewoon je eigen winterseizoenlaarzen en huur sneeuwschoenen ($ 19) van het Noordse centrum in het resort. Mijn vriendin en ik waardeerden een optie met zo weinig kans om op onze konten te vallen! We namen een pad genaamd “Moose” en praatten en lachte, en praatten en lachte wat veel meer terwijl we bijna 3 uur sneeuwden. Er zijn geen kosten om de paden te gebruiken als u al een Alpine Lift -ticket heeft, anders is de trailkosten $ 14 voor een volwassene.

Indoorsy?

Oké, dus misschien ben je gewoon niet ‘buiten’. Hé, ik ook! Ik wil graag krullen en elke dag een boek lezen. Maar er zijn veel meer opties dan rondhangen in het chalet door het vuur (zo geweldig als dat is). Zoals veel resorts biedt Smuggler’s massages, yoga en andere fitnesslessen. Als u echter op zoek bent naar iets anders, kunt u deelnemen aan een schilderij ($ 54), breien ($ 35), het maken van sieraden ($ 130) of andere kunstklasse.

Foto’s van boven naar beneden: mijn vriendin en ik nadat ze een beginnende snowboardles had voltooid; Dit ben ik op de “Moose” Snow Shoe Trail bij Smuggs; En deze laatste foto, gecrediteerd aan Smuggler’s Notch, toont een van hun vele kunst- en handwerkklassen die tijdens de week zijn verstrekt.

Wilt u veel meer leren over Smuggler’s Notch? De site van het resort is www.smuggs.com en heeft alle informatie die u nodig hebt om te leren of een boeking te maken, of u kunt zich ook helemaal vrij voelen om me een vraag achter te laten in het commentaargedeelte hieronder.

Verwant

Ben jij #ReadyToski Aspen en Snowmass? Vlak nadat we getrouwd waren, hebben mijn echtgenoot en ik verrukt in een romantisch weekend in Aspen, Colorado. We gingen in de herfst, een tijd dat je je adem in de ochtendlucht kunt drijven en door stapels bladeren kunt kraken die uit een gouden luifel van schijnbaar onbeperkte tribunes van Aspen vielen …
2 november 2015 in “Colorado”

De meeste gezinsvriendelijke skigebieden in de buurt van Denver “Colorado” en “skiën” zijn bijna synoniem met veel mensen. Het is onmogelijk om de ruige bergen van de staat, diepe sneeuw en stijlvolle resorts te scheiden van de publieke perceptie. En die perceptie is meestal nauwkeurig. Colorado is de thuisbasis van een schandelijke hoeveelheid zeer goed skiën, veel ervan in de buurt van de hoofdstad, Denver. … …
21 oktober 2020 in “Colorado”

In de Sunriver Resortsunriver van Central Oregon is Oregon een geplande woon- en resortgemeenschap van 3.300 hectare gelegen vijftien mijl ten zuiden van Bend. Een kleine bevolking van 1500-achtige Oregonians bellen Sunriver thuis en betalen belasting die openbare diensten ondersteunen, waaronder brandweer en politie-afdelingen. Voordat Sunriver werd opgericht, voerde het Army Corps of Engineers de Eerste Wereldoorlog uit …
7 maart 2016 in “Accommodations”