Waarom huissitters van onschatbare waarde zijn voor huiseigenaren

We hebben een paar artikelen geschreven over de voordelen van het zijn van een huissitter (gratis accommodatie, genieten van het gezelschap van een harige vriend en leven als een local, om er maar een paar te noemen) maar Hoe zit het met huiseigenaren, wat zit er voor hen in?

Het huis zittende sites zijn niet alleen voor mensen die voor huizen en dieren over de hele wereld willen zorgen, ze zijn ook voor mensen die een huis bezitten en willen op weg gaan wetende dat hun huis en geliefde dieren goed worden verzorgd .

We dachten dat het tijd was om een ​​kort artikel te schrijven voor de eigenaren van huis en huisdieren die er zijn! Hier zijn enkele antwoorden op de vragen en opmerkingen die u mogelijk heeft over huis zitten.

Waarom kan ik mijn dieren niet achterlaten met mijn vrienden en familie?

Als je een weekend weggaat, is het misschien oké om een ​​vriend of een buurman te vragen om voor je huisdieren te zorgen. Maar hoe zit het met uitjes die een week, een maand of meer zijn? Je kunt je vrienden of familie niet zo lang zorgen maken voor zo’n lange periode. Ze hebben ook een leven!

Zelfs als je op vrienden vertrouwde, zou je harige familielid in je huis blijven, met bezoeken van vrienden om ze te voeden, te lopen en van hen te houden? Of zouden ze worden getransplanteerd naar een onbekend huis terwijl u op vakantie bent? Wat als er iets zou gebeuren met je dieren terwijl je vriend weg was op het werk?

Zou het niet beter zijn om uw dieren in hun bekende huis te laten leven, en iemand fulltime te hebben om voor hen te zorgen en ze met veel liefde en aandacht te bieden?

Huissitters wonen in uw huis, terwijl ze fulltime zorg bieden aan uw huisdieren. Dieren zijn veel gelukkiger en om die reden gezonder, wanneer ze niet gestrest zijn door in een nieuwe omgeving te zijn. Je dieren hebben minder kans om het gevoel te hebben dat ze zijn verlaten als ze nog in hun eigen huis wonen!

Oh ja, honden zijn zeker gelukkiger om thuis te zijn
Hoe zit het met kennels?

Waar moet ik beginnen? Je geliefde huisdier zal een enorme hoeveelheid spanning doorlopen terwijl je naar de kennel wordt gesleept. Het is verschrikkelijk om ze in een doos of een kooi te moeten stoppen, en vervolgens in je auto (terwijl ze ermee te maken hebben met hen die in paniek raken) en ze vervolgens op een willekeurige plaats met andere doodsbange dieren afzetten. hoe vreselijk.

Ik weet niet wat erger is: het feit dat uw huisdier doodsbang is; dat je je schuldig voelt terwijl je op vakantie bent; Of dat u echt moet betalen voor deze service!

In Vancouver, Canada rekenen kennels ongeveer $ 25 per kat en $ 36 per hond … per dag. Afhankelijk van hoe lang je weggaat, kunnen die kosten echt oplopen.

Bijna alle huissitters zullen uw dieren volledig gratis bekijken, in ruil voor accommodatie in uw huis. Het is een win-win situatie. Uw dieren zijn gelukkig, geliefd en wonen in hun eigen huis, en de huissitter kan volledig gratis accommodatie en genot hebben in het gezelschap van uw huisdier.

Mijn dieren gebruiken medicatie, ze zouden bij professionals moeten zijn

De meeste dieren hebben een soort medicatie, of het nu een routinematige maandelijkse hartwormpil is, of iets veel ernstigers. Talloze huiseigenaren zijn eigenlijk geregistreerde dierenartsen, of hebben een medische zorgpraktijk op hun cv. Gelukkig voor jou, kun je door honderden huisdierensitters hevelen totdat je degene vindt die aan je behoeften past, en de medische behoeften van je dier.

Deze kleine man had dierenartsen nodig en sommige medicijnen
In uw profiel (als u denkt dat het nodig is), kunt u altijd “medische ervaring hebben”, zodat u alleen gekwalificeerde aanvragers krijgt.

Veel mensen hebben ervaring met het toedienen van medicijnen aan dieren, of als het een gemakkelijke procedure is, kunt u altijd de potentiële huisdieren-sitters laten zien wat u precies moet doen.

Ik heb geen huisdieren, alleen een huis

Huissitters zijn niet alleen voor mensen met dieren die moeten zorgen. Uw huis is essentieel voor u, daarom zou u iemand daar fulltime moeten hebben om ervoor te zorgen. Het beheren van uw tuin, het water geven van uw planten, het maaien van uw gazon en het doen van vereiste kleine reparatiewerkzaamheden en onderhoud zijn allemaal dingen die u van een huis oppas kunt verwachten.

Ik laat mijn huis gewoon leeg terwijl ik weg ben

Thuiskomen van uw afwikkelende vakantie, alleen om te ontdekken dat uw huis benauwd, muf of beschimmeld is, is niet ideaal. Als iemand in uw huis woont, kunnen ze dagelijks frisse lucht door het huis circuleren of de airconditioning inschakelen. Dit is vooral essentieel als je in een tropisch klimaat leeft.

U weet misschien niet dat uw huisverzekering uw eigendom waarschijnlijk niet dekt als deze voor veel meer dan 30 dagen leeg blijft. In Canada dekken sommige verzekeringsmaatschappijen uw huis niet als het 4 dagen of langer leeg blijft, vanwege het risico dat pijpen in de winter barsten.Om nog maar te zwijgen van het feit dat je je huis zonder iemand erin blijft, verhoogt het risico van inbraak echt.

Huissitters zorgen voor klein reparatiewerkzaamheden en algemeen onderhoud

Ik huur liever mijn huis

De gedachte aan het huren is misschien aantrekkelijk, omdat u geld kunt verdienen (of op zijn minst kosten dekt) terwijl u weg bent. Maar niet, niet veel huurders willen een plek huren voor slechts een weekend, een week of een maand. Meestal is 6 maanden de minimale huurplicht van beide partijen.

De meeste (zo niet alle) huurders hebben hun eigen meubels, dus u moet nadenken over waar u uw bezittingen kunt opslaan, wat uiteindelijk kan leiden tot opslagkosten. Ook als u uw huis verhuurt, moet u mogelijk inkomstenbelasting betalen over het verdiende huurinkomsten.

Iets anders om te overwegen is de mentaliteit van een huurder versus een huisitter. Wanneer iemand huur betaalt, kunnen ze anders denken aan uw huis dan wanneer hij de accommodatie volledig gratis ontvangen en de verantwoordelijkheid hebben om voor de plaats te zorgen. Mogelijk zullen huurders zich recht voelen om feesten te hebben, kan het niet schelen of ze een puinhoop maken of iets breken, of ze kunnen de tuin zelfs laten sterven … omdat ze betalen om daar te wonen, je huurt ze niet in, dus Waarom zouden ze zich ergens zorgen over moeten maken?

Huissitters hebben hun online huis zittend profiel en geloofwaardigheid om zich zorgen over te maken. Als ze slecht werk doen, kun je velen ze zeker een waarheidsgetrouwe referentie geven op de website, voor de hele wereld om te zien. Dit zou in wezen het einde zijn van hun huiszittende carrière.

Ten slotte waren talloze huissitters voorheen huiseigenaren voordat ze ervoor koos om de hele wereld te huisvesten. Daarom weten ze uit de eerste hand hoe het is om een ​​huis te bezitten en de betekenis van het handhaven.

Hoe weet ik dat ik kan rekenen op de huisitter die ik kies?

Net als bij het vinden van een huurder, moeten huissitters referenties hebben. Hoe veel positievere referenties die men heeft, hoe hoger in de lijst die hun profiel zal zijn. Referenties van huiseigenaren die lid zijn van het huis zittende sites worden op de top van profielen genoteerd. Andere referenties van eerdere werkgevers, familie en vrienden worden ook gegeven.

Veel huissitters hebben ook een politiecontrole.

Neem een ​​Skype -oproep met de potentiële oppas, e -mail heen en weer en probeer een idee te krijgen van hen voordat ze ermee instemmen om ze voor uw dieren en huis te laten zorgen.

Kijk naar die betrouwbare gezichten, met veel geweldige referenties!

Hoe meld ik me aan?

We zijn geen huiseigenaren (meer), we zijn huissitters en door de website te gebruiken, TrustedHouseSesEsesTers.com, hebben we 3 geweldige banen in het huis gevonden. We hebben er dit jaar nog veel meer, waar we heel blij mee zijn! We hebben een aantal fantastische huiseigenaren ontmoet (met wie we nog steeds contact hebben) en hebben voor sommige lieve honden kunnen zorgen.

We vinden deze service professioneel, gemakkelijk te gebruiken en betaalbaar.

Klik hier om uw huis te vermelden, of om een ​​oppas te worden!

Het is gemakkelijk om je aan te melden!
Word lid van de rage

Het is geen verrassing dat deze uitwisseling de wereld stormenderhand verovert. Eigenaren van huisdieren kunnen nu reizen met de gemoedsrust wetende dat hun dieren en huis goed worden verzorgd. Het is een win-win voor alle betrokken partijen en een geweldige manier om een ​​aantal geweldige mensen onderweg te ontmoeten. Bekijk het nu om te zien waar de hype over gaat?

Klik hier voor nog veel meer huis zittende artikelen.

Maakt u deel uit van het huiszittingsnetwerk? Heeft u iemand voor uw huis laten zorgen? Was de ervaring positief? Deel hieronder met ons!

Het leuk vinden? Pin het! ?

Disclaimer: Geiten On the Road is een Amazon -medewerker en ook een filiaal voor sommige andere retailers. Dit houdt in dat we commissies verdienen als u op Links op onze blog klikt en koopt bij die retailers.