TNN: RV Life With HoneyTrek

Hé iedereen,

Ik wilde nog een video delen van een recent nomadisch netwerkevenement. Dit gaat allemaal over de allerbeste methode om te reizen in het nieuwe coronaviruslandschap!

Net terug van een reis van drie maanden in Europa tijdens het hoogtepunt van de pandemie, begrijpen Mike & Anne van HoneyTrek hoe het is om te reizen in deze nieuwe Corona-wereld. Wat was hun truc om risicovrij te blijven en plezier te hebben tegen de verwachtingen in?

Glamping en rVing.

Toen de EU op lockdown ging en alle toeristische diensten gesloten …

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit artikel is uitsluitend voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat bezoekers zoals u toegang krijgt tot bonusblogposts. Leden krijgen ook gratis boeken, gidsen, blogcursussen, krijgen toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, t-shirts, speciale geldbesparende reiskortingen, evenals meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijgt u niet alleen tonnen voordelen om uw reizen goedkoper te maken, maar u helpt ons het diepgaande reismateriaal waar u van houdt te blijven produceren!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt krijgen tot dit artikel (evenals 100+ andere artikelen voor alleen leden) en al die andere geweldige voordelen, sluit u dan aan bij Nomadic Matt Plus en begin u vandaag nog meer uit uw reizen te halen!

Leer meer

Log in