TNN: Mexico City – 30 ideeën om uw volgende reis te helpen plannen

Vraagt ​​u zich af hoe het is om nu internationaal ideaal te reizen?

Sluit je aan bij Preethi Chandrasekhar van de enthousiaste reiziger om te horen over alles wat je nu moet weten als je een reis naar Mexico City (en Oaxaca) plant. Preethi is net terug van een reis van 10 dagen naar deze regio en deelt een schat aan informatie en ideeën om u te helpen uw reis te plannen.

Leren:

Hoe het is om nu naar Mexico City te reizen, ideaal
Covid -beperkingen en voorschriften
30 bruikbare ideeën om …

Hoi! Sorry dat ik onderbroken ben, maar …

Je lijkt te zijn tegengekomen op een artikel met alleen abonnee!

(Meld je al aan? Log hier in.)

Dit bericht is exclusief voor leden van Nomadic Matt Plus! NM+ is het enige programma van ons lid dat lezers zoals u toegang geeft tot Perk -blogberichten. Leden krijgen ook gratis boeken, gidsen, blogcursussen, toegang tot onze evenementen, herhalingen van evenementen, maandelijkse weggeefacties, T-shirts, exclusieve geldbesparende reiskortingen en meer!

Als lid van Nomadic Matt Plus, krijg je niet alleen tonnen voordelen om je reizen betaalbaarder te maken, maar je helpt ons om de grondige reisinhoud waar je van houdt te blijven creëren!

Het beste van alles, het abonneren van kosten minder dan de kosten van de lunch!

Als u toegang wilt tot dit bericht (evenals 100+ andere artikelen met alleen leden) en al die andere opmerkelijke voordelen, sluit u zich dan aan bij Nomadic Matt Plus en begin u vandaag nog veel meer uit uw reizen!

Leer meer

Log in