Een bierfeest, een lepel van Italië en een soul -trein verjaardag

op veel manieren, ik hou van deze tijd van het jaar. Ja, de kerstseizoen betekent alle stress van kerstinkopen en het organiseren van plannen voor de feestdagen.

Maar aan de andere kant betekent het dat de zomer bijna hier is en je begint uitnodigingen te zien voor allerlei geweldige feesten.

Deze week was gewoon verdwenen absoluut veel van de laatste en gelukkig niet teveel van de voormalige, met een opmerkelijk 40e verjaardag, een bierfestival en een avond die het begin markeert van een wereldwijde viering van Italiaans eten.

We hopen dat je geniet van de IG -editie van deze week.

Jim & Christina XX

Je weet dat een IG -editie goed begint als het begint met een bierfestival! Dit is het inaugurele innerlijke West Beer Fest in Leichhardt georganiseerd door het Royal Hotel in Norton Street.

Het is een viering van brouwerijen in het binnenwesten van Sydney – en het is pas als je erover begint na te denken dat je je realiseert hoeveel er in deze fascinerende regio van de stad zijn.

Het Royal Hotel – een instelling van een pub – heeft opmerkelijk werk verricht om dit samen te stellen. Ze hebben Carlisle Street van Norton afgesloten en hebben de brouwerijen, kraampjes en muziek geïnstalleerd. En het beste van alles, veel zitplaatsen. Altijd een probleem op festivals.

Gratis om binnen te komen, betaalt u vervolgens $ 5 voor een proefbeker, die u bewaart, en $ 25 voor 10 proeverijcoupons. Je kunt meer coupons kopen als je wilt, maar na 10 midi’s van de goede dingen, ben je zeker onderweg!

Trouwens, First Beer Down is het buitengewone Ginger Beer van Brookvale Union Brewery. Het zijn gevaarlijke dingen zoals een droom, maar het is nog steeds 4%.

We proeven de zelfgemaakte paella, die eigenlijk fantastisch is-hoewel de arme chef een beetje gestrest is over de hele zaak. Het is een tijdje zijn eerste paella. Maak je geen zorgen, maat. Je hebt het genageld!

Er is ook een gemengde bord met knoedels beschikbaar, die ook best goed zijn. U kunt ook voedsel bestellen bij het gewone barmenu in de kroeg.

Volgende bier is van Batch Brewery in Marrickville. Ze hebben ook een gemberbier, maar het is geen stempel op de Brookvale. Voor mij is hun beste bier en zal altijd hun ongelooflijke melkstout zijn, die je vaak kunt vinden in de Royal Albert Pub in Surry Hills.

We hebben een snelle wandeling rond het bierfeest. Aan het einde van de locatie staat dit opmerkelijke wezen. Eerst dacht ik dat we een spookprobleem hadden op de locatie, toen merkte ik de biertappen op. Het is de drankmobiel van Shorty’s Liquor. Geniaal.

Er zijn hier vandaag zoveel geweldige bieren en brouwerijen uit het binnenwesten.

Akasha van Five Dock, Batch Brewery uit Marrickville, Young Henry’s uit Newtown, Wayward Brewery van Camperdown, Willie the Boatman van St. Peters en een persoonlijke favoriet (misschien omdat de wij en de brouwers buren zijn) is saus brouwen, wiens brouwerij er eigenlijk in is Marrickville.

Vanavond zijn we de jaren ’70 gegaan. Het is de 40e verjaardag van onze vriend Jo en ze heeft een soultrein -thema voor haar feest gespecificeerd. Als je niet zeker weet wat Soul Train is, bekijk dan deze video.

Mevrouw Romance is Kaftan Glam gegaan – zeer indrukwekkend.

Voor mij heb ik besloten dat een meer eclectisch uiterlijk geschikt is. Ik zal later worden genoemd als “70s Jezus”, hoewel ik voor een goeroe/pornking -look ging.

Hoe dan ook, wanneer we later het feest binnenlopen, herkent niemand me. Het is de moeite waard geweest!

Soul Train, schat!

Ik denk dat ik mijn nieuwe Facebook -profielfoto heb gevonden. Ik zou deze zelfs kunnen gebruiken op LinkedIn!

De partij gaat sterk. Jo heeft de beste tijd en iedereen heeft vanavond zoveel moeite gedaan. Bekijk de rest van deze foto’s – met dank aan onze Mate Dean Bentick, die ook onze foto’s op onze bruiloft nam.

Je zou trouwens het fotografiebedrijf van Dean in Lighten Photography moeten bekijken. Hij is geweldig.

Rechtstreeks uit de jaren ’70 – Double Soul Train!

Wij en het feestvarken! Ik heb geen idee wie die kerel in de blauwe hoed is.

Jo raakt de soul -trein -tracks hard. De locatie – Ginger’s op Oxford Street – is perfect.

Een opmerkelijke nacht en ik hoop dat Jo zal koesteren.

Nogmaals bedankt aan Dean voor het delen van zijn foto’s. Als u op zoek bent naar een fotograaf voor uw bruiloft, evenement of – in feite – voor iets, bekijk dan inlichtfotografie.

Vanavond gaan we naar Doltone House in Pyrmont om het begin van het Sydney Italiaans festival te vieren en Italië op een lepel te ervaren. Het is een moeilijk leven, maar iemand moet al het voedsel eten dat deze Italiaanse Masterchefs hebben gekookt.

Maar voordat we onze kleren uitrekken, hebben we een snelle foto met de onnavolgbare Holly G, die tegenwoordig verantwoordelijk lijkt voor het grootste deel van ons sociale leven (blij dat iemand is!), En de lieve Tara uit Vegetaraian.

We worden verwelkomd met een drankje en een gigantisch menu – zowel in gestalte als in belofte. De namen van de chef -koks die bij de gerechten passen, zijn bijna net zo opwindend als het eten zelf.

Ook voor ons is weer een mooi gezicht: een kaasbord dat ongeveer 15 meter lang is. Ik ben zo onder de indruk.

Met elk van de gerechten die uitkomen, zijn de goede mensen van directe wijnkelders, dieImporteer hier wat opmerkelijke wijn van Sensi Vini in Italië, heb de wijn met het eten gekoppeld.

Als je op zoek bent naar een aantal geweldige Italiaanse wijnen die je meteen terugbrengen naar die tijd die je in Toscane doorbrengt, bekijk dan DWC. Ze hebben ook een enorm scala aan andere wijnen, bieren en geesten tegen een aantal uitstekende prijzen.

Het is heerlijk om Angelica weer vanavond te zien, die mede-eigenaar van directe wijnkelders. Ze is hier om mensen door de wijn te praten die ze drinken. Ze is zo gepassioneerd over Italiaanse variëteiten, praten met haar maakt de ervaring om deze heerlijke wijnen nog beter te drinken.

Een van onze favoriete gerechten van de nacht: de saffraanrisotto ‘Alla Milanese’ met kalfsvlees Ossobuco. Het is van chef Luca Ciano, die we een paar keer eerder hebben ontmoet – meest recent op het Italiaanse festival in Leichhardt en op Festival of Nonna.

Luca komt uit Milaan, dus we verwachten veel met dit gerecht. Risotto is tenslotte de Milanese specialiteit.

Later vragen we Luca naar de rijst die hij gebruikte, omdat we konden zien dat het niet de gebruikelijke Arborio was waarmee we meestal koken. Hij legde uit dat het een speciale oude Carnaroli -rijst was. We gaan het zeker proberen. Het lijkt erop dat je het kunt kopen op Harris Farm.

Een andere favoriet is de rigatoni met ossenstaart ragu, cacao, pijnboompitten en pecorino. Rijk, bevredigend en diep smaakvol.

We laten je achter met een foto van alle koks bij elkaar. Het is heel leuk om ze allemaal plezier te zien en te praten over hun verschillende gerechten en de regio’s van Italië waar ze allemaal vandaan komen.

Het is een speciale avond en een geweldige start van het Sydney Italiaanse festival, dat samenvalt met World Week of Italiaanse keuken – een festival dat jaarlijks wordt gevierd in 105 landen.

We hopen dat je genoten hebt van deze IG -editie. chat binnenkort weer met je.

Jim & Christina